Lakberendezés és Home staging

Lakberendezés

Segítünk úgy berendezni otthonát, ahogy megálmodta

Home Staging

Költséghatékonyan felkészítjük ingatlanát az eladásra

Végeredmény

Éljen álmai otthonában vagy adja el ingatlanát kedvező áron

Lakberendezés és Home Staging

A home staging lerövidíti az eladási időt és optimalizálja az árat, amennyiért értékesítésre kerül az ingatlan. Egy fontos jellemzője a home staging-nek, hogy relatíve alacsony költségvetésből történik az eladásra való felkészítés, azonban jelentős értéknövekedést tudunk elérni a folyamattal. A home staging jellemzően terek átrendezését, jobb kihasználását, kisebb bútorok cseréjét vagy javítását, minimális büdzsé barát dekorációk eszközölését, a felesleges tárgyak eltávolítását, illetve festést jelent.

Amennyiben már nem adná el ingatlanát, mert úgy gondolja megtalálta az igazit, segítünk valóban az álmai otthonává varázsolni. Ehhez nem kell palotával rendelkezni, hiszen a legkisebb lakásokból is szuper és kényelmes otthon varázsolható egy kis tervezéssel és odafigyeléssel.

Sokan a lakberendezést drága és felesleges költségnek tekintik, azonban a mi specialitásunk kifejezetten a büdzsébarát megoldások, amivel mindenki számára stílusos és élhető otthonokat varázsolunk.

Amire számíthat

A közös munkában.

Precízség
100%
Rugalmasság
92%
Gyorsaság
94%

Példa ár

*Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben személyre szabjuk. 

Az ár minden esetben egyedi

Az ár tájékoztató jellegű. A példa tartalmaz 2 kisebb gyerekszobát, egy lépcsőgardróbot és egy előszoba szekrényt.

Átlagos apartman lakberendezés,
2 helyiség

245.000.- Ft

Az együttműködés folyamata

1.

Felveszi velünk a kapcsolatot. Ezt a kapcsolati íven keresztül, az info@mbbhomes.com e-mail címen vagy a +36 70 6726960 telefonszámon teheti meg.

2.

Írásbeli megkeresés esetén visszahívjuk és egyeztetjük igényeit.

3.

Személyesen egyeztetünk az elképzelésekről (ingyenes)

4.

Elküldjük az árajánlatot.

5.

Személyesen felmérjük az ingatlant.

6.

Megkezdjük a tervezést, mely tartalmazza a stílus, szín, anyag, mobil bútor terveket, majd következik a bontási, falazási, vizes, elektromos -és berendezési alaprajzok meghatározása, álmennyezet tervek, végül pedig a beépített bútorok terve. Ezek természetesen mind opcionálisak, a megrendelőtől függ, hogy mire tart igényt.

7.

Látványterv készítés és bemutatás.

Rólunk mondták

Vegye fel a Kapcsolatot!

E-mailben vagy kapcsolati íven történő megkeresésére legfeljebb 24 órán belül válaszolunk, telefon minden hétköznap 8:00-18:00-ig elérhetőek vagyunk.