Rólunk

Balázs

Missoundou Balázs

Bútorszerelő

Lassan 3 éve foglalkozom mobil és lapra szerelt bútorok összeszerelésével és már több, mint 350 elkészült lakás és iroda van a hátam mögött. Fontos számomra a precizitás és, hogy mindig kellő rugalmassággal álljak a megrendelők kéréseihez.

Ügyfeleim között egyaránt megtalálhatóak cégek és magánszemélyek. A csapatommal nem riadunk vissza nagyobb volumenű bútorszereléstől, jelentsen ez akár több száz bútort egyszerre. De természetesen a legnagyobb örömmel állok rendelkezésre idősek, egyedülállók vagy családok részére, ahol elkél a segítség.

Legtöbbször olyan bútorok szerelésében kérik a segítségemet, mint tolóajtós gardróbszekrény, komód, tv szekrény de természetesen kisebb termékek szerelésében is szívesen segítek. Az Ikea, Jysk, Kika, Mömax termékek már szinte a kisujjamban vannak, de hamar feltalálom magam más márkák között is, hála a mögöttem lévő tapasztalatnak.

Ha Önnek is szüksége van egy megbízható bútorszerelőre, aki pontosan megjelenik a kért időpontban, és a segítségére siet akár hétvégén is, akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon. Munkámat a lehető legnagyobb odafigyeléssel végzem, és mindig figyelek arra, hogy ne hagyjak magam után szemetet és rendetlenséget. Önnek nem kell aggódnia a szerelés miatt, bátran belevághat költözésbe, átalakításba, az MBB Homes mindig a segítségére lesz.

Rólunk mondták

Vegye fel a Kapcsolatot!

E-mailben vagy kapcsolati íven történő megkeresésére legfeljebb 24 órán belül válaszolunk, telefon minden hétköznap 8:00-18:00-ig elérhetőek vagyunk.

Telefon

+36 30 311 6132