Bútorszerelés

Választás

Segítünk kiválasztani, hogy milyen bútorokat érdemes választania

Szerelés

Pontosan, precízen és gyorsan összeszereljük a bútorokat

Kész

Már csak élveznie kell a frissen bútorozott ingatlanát

Márkák, akik termékeit magabiztossággal szereljük

Természetesen más márkák termékeit is rutinosan szereljük, azonban ügyfeleink igénye szerint, a következőkre specializálódtunk.

Amire számíthat

Közös munkák során.

Precízség
100%
Rugalmasság
92%
Gyorsaság
94%

Lapra szerelt és mobil bútorok szerelése
Igényesen, precízen, gyorsan

Legyen élmény az új bútor, ne foglalkozzon feleslegesen a nehézségekkel, csak élvezze, amit megálmodott.

Bármilyen mobil bútor szerelésében állunk rendelkezésre, egészen a nehezen szerelhető tolóajtós gardróbszekrényekig.

Egyedi igények szerint beépített vagy egyedi bútorokat is tervezünk és szerelünk.

Mennyi idő a bútorszerelés?

Tudjuk, hogy a bútorok összeszerelése gyakran bonyolult lehet, és a vártnál tovább tart. Nem ritka, hogy ami egy 30 perces munka lenne, az tapasztalat és hozzáértés nélkül akár órákig is eltarthat. Pontosan tudjuk, hogy amikor sikerül végre eldönteni, hogy milyen hangulatú teret szeretnénk a végleges formában kapni, ahhoz mekkora felelősség kiválasztani a megfelelő bútorokat, és ha már megvan az új otthon, az új iroda, vagy a panziók szobáinak a megfelelő bútor, akkor jön az igazi nehézség a bútorszerelés.

Tapasztalat és rugalmasság

A bútor összeszerelés „gyerekjáték” gondolhatnánk, de a szakavatott szemek azonnal kiszúrják az összeszerelésnél vétett hibákat. A leggyakoribb probléma, a túlhúzott, vagy éppen lazára hagyott csavarok, amely még akár balesetveszélyes is lehet, az elcsúszott furatok, a rosszul bevert szegek, a felcserélt alkotó elemek. Az elcsúszott illesztések még évek múlva is bosszúságot okoznak. A bútorszerelés „jó móka”, de valóban megéri vállalni a szaktudás hiányából adódó látványos problémákat?

Professzionális szerelés, miért érdemes ránk bíznia a Szerelést?

Rugalmas, akár hétvégi munkavégzést is vállalunk, gyorsan, precízen, és minden esetben határidőre készítjük el a felvállalt munkákat. A megrendeléshez mindig segítőkészen és ügyfélközpontúan állunk, hiszen tudjuk, hogy fontos a rugalmasság. Az ár megállapítása minden esetben egyedi, szem előtt tartva az ügyfél igényeit, valamint a kért bútorok típusát és mennyiségét.

Irodák, apartmanok, hotelek

Nagy tapasztalattal rendelkezünk több száz lakásos apartmanházak berendezésében, ismerjük a terepet, így a munkavégzés precíz és problémamentes. Ügyfeleink főként olyan cégek, akiknek nagy mennyiségben van szükségük bútorok összeszerelésére, akár rendszeresen, akár csak projekt megbízással. A vállalkozásoknál is fontos az idő, vagyis nem mindegy, hogy például egy hotelszoba milyen hamar foglalható, hogy milyen gyorsan kezdi visszatermelni a beruházást. A gyors munka sosem jó, de ami még ennél is rosszabb, az a pontatlanul elvégzett munka. Profi, bútorszerelő csapatunk hosszútávon megkíméli azoktól a kellemetlenségektől és pluszköltségektől, amik a pontatlanul összeszerelt bútorok mindennapi használatából adódnak. Elmozdult vagy nem záródó szekrényajtók, beszorult vagy éppen laza fiókok, leeső polcok, kézben maradt fogantjuk. Ezek mind elkerülhetők, ha a bútorszerelés jókezekben van! Ráadásul a munka végeztével a szemetet is elvisszük, a megrendelő által kijelölt területre, igény esetén akár szelektíven.

Még többet kínálunk

Legyen szó bútor-összeszerelésről kis-nagy tételben, lakberendezésről, home stagingről, fali vagy mennyezeti fényforrások installálásáról, egy helyen megtalál mindent. Örömmel teszünk javaslatot az enteriőr kiegészítőire, de vállaljuk a helyiségek festését is. Forduljon hozzánk bizalommal!

Példa ár

*Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben személyre szabjuk. 

Az ár minden esetben egyedi

Az ár tájékoztató jellegű, egy átlagos apartman berendezésére vonatkozik bruttó értékben, a felsorolt bútorokkal. 

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, amiben figyelembe vesszük a bútorok típusát, márkáját és a megrendelő igényeit

Átlagos apartman bútorszerelés

45.000.- Ft

Az együttműködés folyamata

1.

Felveszi velünk a kapcsolatot. Ezt a kapcsolati íven keresztül, az info@mbbhomes.com e-mail címen vagy a +36 (30) 311 6132 telefonszámon teheti.

2.

Írásbeli megkeresés esetén visszahívjuk és egyeztetjük igényeit.

3.

Felmérjük és pontosítjuk a projekt részleteit, a bútorok fajtáját, mennyiségét és egyéb paramétereit.

4.

Elküldjük az árajánlatot.

5.

Az árajánlat elfogadását követően megkezdjük a projekt kivitelezését, a bútorok szerelését. 

6.

Munkánk után rendet rakunk.

Rólunk mondták

Vegye fel a Kapcsolatot!

E-mailben vagy kapcsolati íven történő megkeresésére legfeljebb 24 órán belül válaszolunk, telefon minden hétköznap 8:00-18:00-ig elérhetőek vagyunk.

Telefon

+36 30 311 6132

Mennyi idő a bútorszerelés

Tudjuk, hogy a bútorok összeszerelése gyakran bonyolult lehet, és a vártnál tovább tart. Nem ritka, hogy ami egy 30 perces munka lenne, az tapasztalat és hozzáértés nélkül akár órákig is eltarthat. Pontosan tudjuk, hogy amikor sikerül végre eldönteni, hogy milyen hangulatú teret szeretnénk a végleges formában kapni, ahhoz mekkora felelősség kiválasztani a megfelelő bútorokat, és ha már megvan az új otthon, az új iroda, vagy a panziók szobáinak a megfelelő bútor, akkor jön az igazi nehézség a bútorszerelés.
Tapasztalat és rugalmasság
A bútor összeszerelés „gyerekjáték” gondolhatnánk, de a szakavatott szemek azonnal kiszúrják az összeszerelésnél vétett hibákat. A leggyakoribb probléma, a túlhúzott, vagy éppen lazára hagyott csavarok, amely még akár balesetveszélyes is lehet, az elcsúszott furatok, a rosszul bevert szegek, a felcserélt alkotó elemek. Az elcsúszott illesztések még évek múlva is bosszúságot okoznak. A bútorszerelés „jó móka”, de valóban megéri vállalni a szaktudás hiányából adódó látványos problémákat?
Professzionális szerelés, miért érdemes ránk bíznia a szerelést?
Rugalmas, akár hétvégi munkavégzést is vállalunk, gyorsan, precízen, és minden esetben határidőre készítjük el a felvállalt munkákat. A megrendeléshez mindig segítőkészen és ügyfélközpontúan állunk, hiszen tudjuk, hogy fontos a rugalmasság. Az ár megállapítása minden esetben egyedi, szem előtt tartva az ügyfél igényeit, valamint a kért bútorok típusát és mennyiségét.

Irodák, apartmanok, hotelek

Nagy tapasztalattal rendelkezünk több száz lakásos apartmanházak berendezésében, ismerjük a terepet, így a munkavégzés precíz és problémamentes. Ügyfeleink főként olyan cégek, akiknek nagy mennyiségben van szükségük bútorok összeszerelésére, akár rendszeresen, akár csak projekt megbízással. A vállalkozásoknál is fontos az idő, vagyis nem mindegy, hogy például egy hotelszoba milyen hamar foglalható, hogy milyen gyorsan kezdi visszatermelni a beruházást. A gyors munka sosem jó, de ami még ennél is rosszabb, az a pontatlanul elvégzett munka. Profi, bútorszerelő csapatunk hosszútávon megkíméli azoktól a kellemetlenségektől és pluszköltségektől, amik a pontatlanul összeszerelt bútorok mindennapi használatából adódnak. Elmozdult vagy nem záródó szekrényajtók, beszorult vagy éppen laza fiókok, leeső polcok, kézben maradt fogantjuk. Ezek mind elkerülhetők, ha a bútorszerelés jókezekben van! Ráadásul a munka végeztével a szemetet is elvisszük, a megrendelő által kijelölt területre, igény esetén akár szelektíven.

Még többet kínálunk
Legyen szó bútor-összeszerelésről kis-nagy tételben, lakberendezésről, home stagingről, fali vagy mennyezeti fényforrások installálásáról, egy helyen megtalál mindent. Örömmel teszünk javaslatot az enteriőr kiegészítőire, de vállaljuk a helyiségek festését is. Forduljon hozzánk bizalommal!